ПЛAН РAСПOДEЛE ВOДE ЗA НAСEЉЕ ВРЧИН 28.06.2020.

ПЛAН РAСПOДEЛE ВOДE ЗA НAСEЉЕ ВРЧИН 28.06.2020.

Обавештавају се грађани насеља Врчин, да због ненаменске  потрошње  воде у нижим деловима , виши делови насеља Врчин већи део дана не добијају воду .

Како би што равномерније расподелили воду свим потрошачима, принуђени смо да приступимо планској  рестрикцији воде, што подразумева следеће:

Врчин  Рамнице - Царино насеље

У периоду од 1500 до 1900 часова биће искључено водоснабдевање у следећим улицамадео Штипске улице - (Гај), Годњичка, Танаска Рајића, Милета Церовца,  Скадарска, Неготинска, Шабачка, Индустијска, део Иве Лоле Рибара, Милутина Бојића, део Моше Пијаде.

У случају да у горе наведеном периоду се не напуни систем и корисници који станују на  највишим котама насеља Врчин не добију воду, горе наведене улице биће искључиване и у периоду од 2300 до 0600 часова .

У ноћним часовима уз кориснике горе наведених улица биће искључено водоснабевање и у улицама : Загребачка, Штипска, Дурмиторска, Бошњачка, Косанчићева.

Напомена : Остали делови насеља Врчин неће бити искључивани и воду ће добијати чим се стекну услови, тј. кад ниво воде у резервоару  Рамнице  буде задовољавајући да се покрену пумпе за даљу дистрибуцију воде. Када ће до ког корисника вода стићи и колико ће дуго бити уредно снабдевање зависи и од саме потрошње .

Унапред се захваљујемо нашим корисницима на разумевању .

Сва обавештења можете добити на телефон 066 8064004

ЈП “Водовод и канализација Гроцка“

Повезани саджај