ПЛAН РAСПOДEЛE ВOДE ЗA НAСEЉЕ ВРЧИН

                          ПЛAН РAСПOДEЛE ВOДE ЗA НAСEЉЕ ВРЧИН 03.07.2020

 

     Обавештавају се грађани насеља Врчин,   да  због    ненаменске  потрошње  воде,   виши делови  насеља  већи део дана не добијају воду .

     Како би што равномерније  расподелили воду свим потрошачима, принуђени смо да приступимо  планској  рестрикцији  воде,  што подразумева следеће:

 

Врчин – Рамнице- Царино насеље

 

У периоду од 13:00 до 18:00 часова то јест од 18:00 до 23:00 часова идућег дана биће искључивано водоснабдевање у следећим улицама:  део Штипске улице - (Гај), Годњичка, Танаска Рајића, Милета Церовца,  Скадарска, Неготинска,  Шабачка, Индустријска, део Иве Лоле Рибара, Милутина Бојића, део Моше Пијаде.

 

     У случају да у горе наведеном периоду се не напуни систем и корисници који станују на  највишим котама насеља Врчин не добију воду , горе наведене улице биће искључиване  и у периоду од 23:00 до 05:00 часова . У ноћним сатима уз кориснике горе наведених улица биће искључено водоснабевање и у улицама:

Загребачка, Штипска, Дурмиторска, Бошњачка, Косанчићева.

 

Напомена:Остали делови насеља Врчин неће бити искључивано и воду ће добијати чим се стекну услови,  тј. кад ниво воде у резервоару  „ Рамнице „  буде задовољавајући да се покрену пумпе за даљу дистрибуцију воде. Кад ће до ког корисника вода стићи и колико ће дуго бити уредно снабдевање зависи и од саме потрошње.

Повезани саджај